המשך…המרתף ופינת המשפחה

המרתף היה גלום פוטנציאלי לא ממומש והפך עם השנים למחסן של פריטים ישנים והכיל גם ספרית ענק מבולגנת.
לאחר השדרוג הפך המרתף למקום הכי מבוקש בבית! 🙂
הפרקט הישן הוחלף לפרקט חדש תלת שכבתי בגוון טבעי נעים , לא כהה מידי ולא בהיר מידי בכדי שלא יאפיל על החלל.
החלפנו את גופי התאורה בגופים נקיים צמודי תקרה בעלי עוצמת תאורה חזקה, כדי להכניס מקסימום אור במרתף שמעצם היותו כזה, הוא די חשוך.
איזור הישיבה הוחלף בספה חדשה מזמינה ו2 כורסאות נוספות.
וגולת הכותרת היא הספריה. הזמנו יחידת ספריה ענקית על כל הקיר. בת 5 וחצי מטר!, כאשר היא תוכננה כך שכל החלק התחתון שלה יהיה עמוק עם דלתות לאחסון מירבי.
אחסון זה תמיד טוב!

עיצוב מרתף מבט כללי
עיצוב מרתף מבט כללי

DSC_0158

DSC_0163

DSC_0170

DSC_0182

DSC_0186

DSC_0191

DSC_0200

המרתף לפני
IMG-20130513-00652

איזור פינת המשפחה היה מתוכנן לא נכון.
הכורסא “ישבה” על הטלביזיה ויצרה סיטואציה לא הגיונית שהקשתה צפיה בטלביזיה ובכלל גרמה לחלל להיות לא מזמין..
העברתי את הטלביזיה לקיר ממול (הזזנו גם את האינטרקום) – כך שזה אפשר לי לתכנן פינת ישיבה קטנה ואנטימית.
נפרדנו לשלום מהמראה הישנה ובמקומה קנינו מראה חדשה שהוצבה מעל הספות.
(לבני הבית היה חשוב לשמר מראה בקומת החדרים היות שהיא שימושית להם)
את הממיר תלינו על מדף מעל הטלביזיה כדי שלא יפריע למעבר (בכל זאת מדובר על פינת משפחה שנמצאת בקומת החדרים במסדרון)
והזמנו שולחנון פצפון בשביל טלפון, שלטים וכו.

סובבנו את הפונקציות בחלל. קודם היתה מראה, היום טלביזיה
סובבנו את הפונקציות בחלל. קודם היתה מראה, היום טלביזיה
עכשיו כשהטלביזיה נמצאת על הקיר ממול, יותר נח לראות טלביזיה
עכשיו כשהטלביזיה נמצאת על הקיר ממול, יותר נח לראות טלביזיה
עיצוב פינת משפחה
עיצוב פינת משפחה
שולחנון קטן
שולחנון קטן
מראה מעוצבת בגימור מיושן
מראה מעוצבת בגימור מיושן

השארת תגובה